BL: „Marcelo egy díva, megérdemelte volna a pirosat”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.07. 19:15
Dieter Hecking, a Wolfsburg vezetőedzője kifakadt Marcelo színészkedését látva, amit a Real-védő a német csapat elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén mutatott be. Ám nem csak Németországban figyeltek fel Marcelo színészi képességeire...

A Wolfsburg–Real Madrid (2–0) BL-negyeddöntőn Marcelo nem mindennapi módon sárgította be Max Arnoldot, a hazaiak játékosát. A Real brazilja előbb odarúgott, majd odafejelt Arnoldnak, aztán eljátszotta a nagy halált.Wolfsburg–Real Madrid (2–0) BL-negyeddöntőn Marcelo nem mindennapi módon sárgította be Max Arnoldot, a hazaiak játékosát. A Real brazilja előbb odarúgott, majd odafejelt Arnoldnak, aztán eljátszotta a nagy halált.

„Marcelo egy díva, megérdemelte volna a piros lapot – nyilatkozta ingerülten Hecking. – Megmondtam neki, hogy hagyjon fel az ehhez hasonló nagyszabású produkciókkal. Az ilyen cselekedetek nem tartoznak hozzá a mi világunkhoz."

Az esetet Angliában is elemzik a szakértők, a Daily Mail például a történelem legrosszabb műesései között emlegeti.

Roy Keane, a Manchester United egykori fenegyereke sem hagyta szó nélkül a történteket.

„Elképesztő, ahogy a lábai felhagytak a működéssel."

„Marcelo úgy esett össze, mint akit lelőttek. Rendkívül kínos és szégyenletes megmozdulás" – mondta Glenn Hoddle, az angol válogatott korábbi szövetségi kapitánya.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik