BL: Mancini szerint ők remekeltek, a bíró nem annyira

Vágólapra másolva!
2012.11.06. 23:34
A Manchester City–Ajax mérkőzés 2–2-es döntetlennel ért véget a labdarúgó Bajnokok Ligája D-csoportjának negyedik fordulójában, és ezzel az eredménnyel az angolok elbúcsúzhatnak a továbbjutásról. Szerintük nem csak ők hibásak a kudarc miatt.

„Azt hiszem, igazán remekül játszottunk ma este, de a játékvezetőről és asszisztenseiről nem mondható el, hogy szintén remekeltek volna. Nem adtak meg nekünk egy gólt és egy büntetőt, s még nekem mondják, ne reklamáljak, üljek le a helyemre – mérgelődött az Ajax elleni döntetlen után a Manchester City mestere, Roberto Mancini. – Két gólt is kaptunk szöglet után, de azután megváltozott a mérkőzés képe, egyre jobbak lettünk, sok helyzetet alakítottunk ki. A csoportból már nem jutunk tovább, de szeretnék megnyerni hátralévő két mérkőzésünket.”Roberto Mancini. – Két gólt is kaptunk szöglet után, de azután megváltozott a mérkőzés képe, egyre jobbak lettünk, sok helyzetet alakítottunk ki. A csoportból már nem jutunk tovább, de szeretnék megnyerni hátralévő két mérkőzésünket.”

„Nagyon csalódott vagyok, nyerni szerettünk volna, és biztos voltam benne, hogy ez így is lesz. A szögleteknél az egész csapatnak együtt kell működnie, de nálunk nem így történt. A hollandoknak egyébként egyetlen helyzetük sem volt ezeken kívül az egész mérkőzésen. Egyébként fogalmam sincs, mit rontottunk el, ha visszatekintek, nem tudom megmondani, miért nem győztünk. Csak idő kérdése, és remekelni fogunk a BL-ben is” – nyilatkozta a City kapitánya, Vincent Kompany, majd hosszasan sorolta ő is a játékvezető Cityt sújtó tévedéseit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik