BL: a Manchester City innentől kezdve az El-t szeretné megnyerni

Vágólapra másolva!
2011.12.07. 23:14
Megtette kötelességét a tartalékos Bayern München ellen a Bajnokok Ligájának A-csoportjában a Manchester City, hiszen legyőzte a németeket, de a pontelőnyben lévő Napoli sem botlott a Villarreal ellen, így az olaszok mentek tovább.

„Tíz pontot szereztünk, de ez sem lett elég – szomorkodott a lefújás után az angolok csapatkapitánya, Vincent Kompany. – Az igazság az, hogy a Napoli remek csapat, és nagyot hibázik az, aki lebecsüli. A szezonnak még nincs vége, az Európa-liga-győzelem reális célunk lehet. Nem szégyen kikapni a Napolitól és a Bayerntől, de az olaszok elleni hazai győzelem sokba került nekünk."Vincent Kompany. – Az igazság az, hogy a Napoli remek csapat, és nagyot hibázik az, aki lebecsüli. A szezonnak még nincs vége, az Európa-liga-győzelem reális célunk lehet. Nem szégyen kikapni a Napolitól és a Bayerntől, de az olaszok elleni hazai győzelem sokba került nekünk."

„Az esetek 99 százalékában továbbmész tíz ponttal – mentette a menthetőt a City menedzsere, Roberto Mancini is. – Kemény és szoros csoport volt, amelyben hibáztunk párszor, de ez benne van a játékban. Nápolyban szúrtuk el. De nem ért véget az élet, folytatjuk az El-ben, amely igen fontos trófea lenne számunkra. A következő idényben még jobbak leszünk, mint most, és komolyan vesszük az El-t, hiszen még sohasem nyertem meg ezt a sorozatot. Jó csapat a City, bár kell még fejlődnie. Sajnálom a szurkolókat és a játékosokat, megérdemelték volna a továbbjutást. Amely nem jött össze az Unitednek sem..."

Egyébként a tíz pont legutóbb 2006-ben nem ért továbbjutást a csoportból, akkor a Werder Bremen járt így.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik