BL: rosszul járhatnak a Liverpool-szurkolók, akik hallgattak Kloppra

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.02.22. 13:13
null
Távolodik Isztambul (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid fantasztikus mérkőzésen 5–2-re nyert Liverpoolban a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán. A „vörösöknek” így nagyon nehéz lesz kiharcolniuk idegenben a továbbjutást, és nagyon messze kerültek az isztambuli döntőtől. Jürgen Klopp pedig a tavalyi finálé után még azt üzente a szurkolóiknak, hogy nyugodtan lefoglalhatják a szállásukat Törökországban, mert ott lesznek a fináléban – emlékeztetett a Givemesport.

 

„Nem rossz dolog fináléba kerülni. Már ez is egyfajta sikernek tekinthető, de persze ennél többre vágysz. Jó érzésem van azzal kapcsolatban, hogy visszatérünk. A srácokban továbbra is ott van a bizonyítási vágy és nagyszerű a csapategység. A következő kiírásban is ott leszünk a végén. Hol is lesz a döntő? Isztambulban? Lefoglalhatják a szállásukat!” – üzente a 2022-es BL-finálé után Jürgen Klopp a Liverpool szurkolóinak.

A keddi csúcsmeccs előtt egyébként volt olyan fogadóiroda, amely a végső győzelemre a harmadik legesélyesebbnek a „vörösöket” tartotta a Manchester City és a Bayern München után. Az 5–2-es Real Madrid-siker után azonban a blancók léptek fel a dobogó képzeletbeli harmadik fokára, míg Kloppék diadalára most már 80-szoros pénzt fizetnének.

Esélyek a végső győzelemre (Fotó: tippmixpro.hu)
Esélyek a végső győzelemre (Fotó: tippmixpro.hu)

 

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA IDE KATTINTVA OLVASHATÓ EL!

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS
LIVERPOOL (angol)–REAL MADRID (spanyol) 2–5 (2–2)
Liverpool, Andfield. Vezette: Kovács (romániai)
LIVERPOOL:
Alisson – Alexander-Arnold, J. Gomez (Matip, 73.), Van Dijk, Robertson – J. Henderson (Milner, 73.), Fabinho, Bajcetic (Elliott, 85.) – Szalah, Núnez (Diogo Jota, 63.), Gakpo (Firmino, 63.). Menedzser: Jürgen Klopp
REAL MADRID: Courtois – Carvajal, Éder Militao, Rüdiger, Alaba (Nacho, 27.) – Valverde, Camavinga, Modric (Kroos, 87.) – Rodrygo (Ceballos, 80.), Benzema (Asensio, 86.), Vinícius Júnior. Vezetőedző: Carlo Ancelotti
Gólszerző:
Núnez (4.), Szalah (14.), ill. Vinícius Júnior (21., 36.), Éder Militao (47.), Benzema (55., 67.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik