MU: Csak a Barca vagy a Real tudná megszerezni – fivére Pogbáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.25. 18:42
null
Florentin Pogba (balra) szerint testvérét maximum a Real Madrid vagy a Barcelona tudná megszerezni (Fotó: AFP)
Florentin Pogba szerint José Mourinho távozásával testvére ismét boldog Manchesterben, így nem aktuális a klubváltásáról beszélni. Ám ha el is igazol majd a Unitedtől, a megszerzésére csupán a Barcelonának és a Real Madridnak lehet reális esélye. 

 

„Mourinho távozása kulcsfontosságú volt – idézi Florentin Pogbát az As. – Paul nem volt boldog, ez tisztán látszott. Ole Gunnar Solskjaer érkezésével ez megváltozott, immár minden sokkal jobb. Az öcsém a United utánpótlásában eltöltött ideje óta ismeri, remek a viszonyuk, így most sokkal boldogabb.”

A 28 éves hátvéd – aki ősszel a Ferencvárosnál is megfordult néhány edzés erejéig– szerint épp emiatt jelenleg nem aktuális öccse esetleges klubváltásáról beszélni.

„Ha távozik is majd, jelen állás szerint három klub van a Földön, amelyben még előrébb léphetne. A Manchester City, a Barcelona és a Real Madrid. A Citybe biztosan nem igazolna, így marad két opció.”

Florentin elárulta, testvérét korábban mind a két spanyol klub megpróbálta szerződtetni, ám Paul inkább a szívére hallgatott és 2016 nyarán visszatért Manchesterbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik