Kép: a Benítezt „ledagizó” Mourinho visszakapta a pofont

Vágólapra másolva!
2015.07.30. 09:32
Egy nap sem telt el azóta, hogy José Mourinho, a Chelsea menedzsere visszaszólt a Real Madridot irányító Rafa Benítez feleségének a spanyol tréner testsúlya miatt, a Special One máris visszakapta a pofont…

A Real Madrid spanyol trénerének, Rafa Beníteznek a felesége, Montserrat Seara korábban azt mondta, férje folyamatosan José Mourinho szemetét takarítja. Utalt ezzel arra, hogy Benítez korábban az Intert és a Chelsea-t, most pedig a Real Madridot edzi a Special One után. Montserrat Seara korábban azt mondta, férje folyamatosan José Mourinho szemetét takarítja. Utalt ezzel arra, hogy Benítez korábban az Intert és a Chelsea-t, most pedig a Real Madridot edzi a Special One után.

José Mourinho így reagált Benítezné szavaira.

„Minden tiszteletem az övé, de azt hiszem, a hölgy kissé össze van zavarodva. Bizonyára azért van velem elfoglalva és azért beszél rólam, mert rengeteg a szabadideje. A tanácsom az, hogy kösse le magát és szánjon több időt a férje diétájára!”

Mourinho nem élvezhette sokáig a visszavágás sikerének ízét, ugyanis a beszólása után szinte azonnal elkezdett terjedni egy kép, amelyen a Special One pózol csapata pólójában, mely a vártnál jóval erősebben feszül bizonyos pontokon.

A Benítezt „ledagizó” Mourinho máris visszakapta a pofont (Fotó: Twitter)
A Benítezt „ledagizó” Mourinho máris visszakapta a pofont (Fotó: Twitter)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik