Real: „Mourinho szemetét takarítjuk” – mondja Benítezné

Vágólapra másolva!
2015.07.28. 12:02
null
Montserrat Seara rövid időre a magánéletükbe is engedte bepillantani a spanyolokat (Fotó: Twitter)
Montserrat Seara nevét ritkán halljuk, a Real Madrid labdarúgócsapatát irányító Rafa Benítez felesége nem gyakran áll a média rendelkezésére, magánéletüket csendesen, a színfalak mögött élik, most azonban röviden beszélt férjéről és a blancókról, valamint José Mourinhóról.

 

„Ha jobban belegondolunk, mi vagyunk José Mourinho takarítói, állandóan az ő »szemetét« próbáljuk eltüntetni” – mondta nevetve a La Regionnak Rafa Benítez felesége, Montserrat Seara.

A spanyol mester és kedvese valóban jól ismerheti a Chelsea portugáljának szokásait, hiszen Benítez az Internél, a Chelsea-nél és a Real Madridnál is megfordult a Special One után.

„Tudom, ilyen a profi futball. Természetes, hogy az életútjuk gyakran keresztezi egymást, hiszen kevés klasszis edző dolgozik a világon” – tette hozzá Montserrat Seara, aki a magánéletükbe is engedte bepillantani a spanyolokat.

„Rafa egy pillanatra sem tud megfeledkezni a munkájáról. Az első randinkon nagyjából öt perc után elkezdte magyarázni nekem a 4–4–2-es felállás előnyeit és hátrányait. Volt egy éve, amikor szabadságolta magát, és a helyi focicsapat fiataljait kezdte edzeni. Na, az zseniális volt, sírva nevettem minden meccsen. Ott állt az oldalvonalon, ordibált a kissrácokkal és integetett, mintha a BL-döntőben lenne. A futball nem a munkája, ez az élete. Nem tudom, valaha rá tudom-e venni, hogy visszavonuljon…” – tette hozzá Benítez felesége.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik