Chelsea: Villas-Boas úgy véli, Abramovics még bízik benne

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2011.11.26. 07:09
Saját bevallása szerint még bírja az orosz tulajdonos, Roman Abramovics bizalmát André Villas-Boas, a Chelsea labdarúgócsapatának szakvezetője.



A portugál tréner ezt azért volt kénytelen megjegyezni, mert a londoni alakulat vasárnap a Premier League-ben saját közönsége előtt 2–1-re kikapott a Liverpooltól, majd szerdán a Bajnokok Ligájában ugyanennyire idegenben a Bayer Leverkusentől, ráadásul csak ötödik a bajnokságban, a BL-ben pedig a csoportkör utolsó fordulója előtt még nem biztosította a helyét a legjobb 16 között.

Helyszíni beszámoló szerint Villas-Boas fesztelennek tűnt a hétvégi bajnoki forduló előtti sajtótájékoztatón, amelyen ott volt Bruce Buck klubelnök is, aki váratlanul látogatott a csapat edzőközpontjába.

Arra a kérdésre, hogy beszélt-e Abramoviccsal, így reagált a szakvezető: „Igen, itt mindannyian ki akarunk keveredni ebből a helyzetből”.

A vezetőedző egyúttal cáfolta azt az angol sajtóban elterjedt hírt, mely szerint a leverkuseni vereség után viharos megbeszélés zajlott volna a játékosokkal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik