Liverpool: „Erősebbé tesznek minket” – Jota Szoboszlaiékról

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.07.12. 17:16
null
Diogo Jota szerint Szoboszlai Dominik és Alexis Mac Allister nagy erősítései lesznek a Liverpoolnak (Fotó: Getty Images)
Mint azt megírtuk, Szoboszlai Dominik bírta a legtovább az angol élvonalbeli Liverpool keddi laktáttesztjét a csoportjában. A „vörösök” felkészüléséhez kedden csatlakozó magyar labdarúgóról és Jürgen Kloppék másik új szerzeményéről, Alexis Mac Allisterről most a portugál támadó, Diogo Jota mondta el a véleményét.


A 26 éves portugál az előző idényben sokat bajlódott sérülésekkel, ezért minden sorozatot figyelembe véve 28 meccsen csak kilenc gólig és hét gólpasszig jutott.

„Szerintem ez a labdarúgás szépsége – kemény idény volt sok rossz dologgal, de jó, hogy újrakezdtük. Alig várjuk, hogy visszatérjünk az előző idény előtti szintre. Minden, ami történik, egy tanulási folyamat része, és én tanultam néhány dolgot, amit a jövőben is hasznosíthatok. Volt néhány sérülésem, ezért sok meccsen nem tudtam segíteni a csapatnak. Mindig jó elkezdeni a felkészülést, mert lehetőséget ad arra, hogy fitt legyek az egész idényben – most pedig ez a tervem” – mondta Diogo Jota, aki 13 társához hasonlóan kedden csatlakozott a Liverpool felkészüléséhez. A portugált Szoboszlai Dominikről és Alexis Mac Allisterről is kérdezte a klub honlapja.

„Tegnap Dominik volt az egyik legjobb a csoportomban a futáskor, szóval megvan benne az erő, és már most is láttam, milyen minőséget jelent Alexis. Úgy gondolom, javítanak a csapaton, és erősebbé tesznek minket – ez a legfontosabb” – hangsúlyozta a portugál támadó.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik