Kép: „A többi már történelem” – Rashfordé a legjobb képaláírás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.07. 22:56
Zseniális képaláírást talált ki hétfőn feltöltött képéhez a Manchester United labdarúgója, Marcus Rashford. A Dubaiban készülő klub edzésén készített fotón az látható, ahogy Ole Gunnar Solskjaer Rashfordnak és társainak magyaráz – minden bizonnyal a taktikáról. Az MU fiatalja azonban egészen más kontextusba helyezte a fotó történetét.
Rashford elképzelése alapján ugyanis Solskjaer az 1999-es Bajnokok Ligája-döntő utolsó pillanatait és győztes gólját mesélte el tanítványainak az edzésen – a találatot éppen a korábbi támadó szerezte.
„Csak másodpercek voltak hátra… Beckham tökéletesen ívelte be a szögletet, Teddy továbbtette. A többi történelem”

„Csak másodpercek voltak hátra… Beckham tökéletesen ívelte be a szögletet, Teddy továbbtette. A többi történelem”
– magyarázta Solskjaer, legalábbis Rashford olvasatában.

Mint ismert, a Manchester United Mario Basler 6. percben szerzett gólja után egészen a 91. percig hátrányban volt az 1999-es BL-döntőben. Viszont nincs vége, amíg nincs vége – előbb jött Sheringham egyenlítő gólja, majd a 93. percben a Rashford által felelevenített találat: Beckham szögletét Sheringham fejjel továbbcsúsztatta, végül Solskjaer a kapuba továbbított, ezzel az emlékezetes góllal megnyerve a BL-t a „vörös ördögöknek”.


"Seconds left.. Becks whipped in a perfect corner. Teddy flicked it on. The rest is history" @manchesterunited

388.5k Likes, 3,126 Comments - Marcus Rashford (@marcusrashford) on Instagram: ""Seconds left.. Becks whipped in a perfect corner. Teddy flicked it on. The rest is history" ..."



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik