MU: egy ügynök szerint Rooneyt olasz csapatnak ajánlották

Vágólapra másolva!
2016.12.17. 13:19
Wayne Rooneyt, a Premier League-ben szereplő Manchester United sztárját a klub vezetősége felajánlotta az olasz Napolinak – állítja az egyik játékosügynök.

Vincenzo Morabito a Radio CRC-nek elárulta, nem túl jó José Mourinho menedzser és Wayne Rooney kapcsolata.Vincenzo Morabito a Radio CRC-nek elárulta, nem túl jó José Mourinho menedzser és Wayne Rooney kapcsolata.

„A Manchester United felajánlotta Rooneyt a Napolinak. Más angol klubhoz nem mehet, így maradt Spanyolország vagy Olaszország. Ismétlem, a Napolinak kínálták fel őt. Az ötlet jól hangzik, ám ha megnézzük, hogy évi tízmillió eurót keres, egyértelmű, hogy nem túl reális elképzelés. Nem túlságosan jó a kapcsolat Mourinho és Rooney között, nincs már jövője az MU-nál – az sem elképzelhetetlen, hogy kölcsönadják.”

A 31 éves Rooney a 2016–2017-es kiírásban összesen 21 mérkőzésen lépett pályára, ezeken háromszor volt eredményes, emellett kiosztott nyolc gólpasszt, ám José Mourinho egyre ritkábban nevezi az angol ikont a kezdőcsapatba.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik