MU: Ibrahimovic képes felállni a padlóról – Henry

Vágólapra másolva!
2016.11.01. 16:23
null
Henry szerint korábbi csapattársa képes visszanyerni a jó formáját (Fotó: Action Images)
Az Arsenal korábbi klasszis támadója, Thierry Henry szerint a Manchester Unitedben futballozó Zlatan Ibrahimovic képes lesz felülkerekedni gólínségén és visszanyerni jó formáját.

A svéd támadó immár hat mérkőzés óta gólképtelen a Premier League-ben, legutóbb a Manchester City elleni városi rangadón talált a halóba még szeptember elején. A „vörös ördögök" érezhetően megsínylik Ibrahimovic rossz formáját, a jó kezdést követően a csapat visszaesett a táblázat nyolcadik helyére.

Thierry Henry – aki egy évig Ibrahimovic csapattársa volt a Barcelonánál – úgy érzi, hogy a 35 esztendős játékos képes visszanyerni a jó formáját, annak ellenére is, hogy pályafutása során először került ilyen mély gödörbe.

„Eddig csupán José Mourinhót és Wayne Rooneyt találták meg a szurkolók, most már terítéken van Zlatan Ibrahimovic is. Először került ilyen helyzetbe a karrierje során, ezzel viszont együtt kell élnie” – mondta Henry.

„Nincs gond azzal, ha nem szerzel gólt, amennyiben nyer a csapat. Ibrahimovicnak azonban nagy lehetőségei voltak a gólszerzésre, ráadásul fontos meccseken hibázott. Természetesen ez befolyásolja a játékost, viszont ő képes felállni a padlóról, hogy ismét gólokat lőjön. Még mindig az a nagyszerű futballista, akinek megismerte őt a világ.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik