MU: kilók vs. pontok – kihívta Van Gaalt a lekövérezett újságíró

Vágólapra másolva!
2016.01.15. 13:27
null
Párbaj a menedzser és az újságíró között? (Fotó: AFP/Daily Mail)
Louis van Gaal a Newcastle United–Manchester United (3–3) angol bajnoki mérkőzést követő sajtótájékoztatón „kövér embernek” nevezett egy újságírót, miközben idegesen kivonult a sajtóteremből.

 

 

A The Sun újságírója, Neil Custis elismerte, hogy túlsúlyos, bevallása szerint térdműtétje és a mozgáshiány miatt szedett fel plusz kilókat.

A téma nem hagyta nyugodni Custist, aki egy kihívással találta meg a Manchetser United holland menedzserét.

„Először is, Louis, szeretném megköszönni, hogy rávilágítottál a felesleges kilóimra, magamtól nem vettem észre” – írja Custis az angol lapban.

„De most, hogy megtetted, egy közös kihívásra invitállak. Ha elfogadod, több pontot kell szerezned a Manchester Uniteddel a Premier League-ben, mint amennyit én fogyok ugyanannyi idő alatt.”

„A kitűzött cél 28 font (12.7kg – a szerk.) leadása, azaz neked május végéig a hátralévő mérkőzéseken 28 pontnál kell többet gyűjtened a csapattal.”

Custis az érdekesség kedvéért 1000 fontot dobott fel a játék győztesének – Van Gaal még nem reagált.

A Manchester Unitednek a 2015–2016-os szezonban 17 angol bajnokija van hátra. 28 pont megszerzéséhez meccsenként 1.65 pontot kell gyűjtenie. Az eddig lejátszott 21 fordulót nézve az MU mérkőzésenként átlagosan 1.62 pontot szerzett, tehát a kihívás egyáltalán nem lehetetlen vállalkozás Van Gaal számára. Az újságírónak havonta átlagosan három kilót kell leadnia.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik