MU: édes a bosszú, döbbenetes pénzt kér a távozásért a csatár?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.06. 10:03
Angol lapértesülések szerint Robin van Persie, a Manchester United labdarúgócsapatának holland támadója beletörődött abba, hogy a nyáron el kell hagynia az MU-t, ám ahhoz, hogy távozzon, a manchesterieknek fel kell törniük a malacperselyeket…

Mint arról egybehangzó angol és holland lapértesülések alapján beszámoltunk, a Manchester United előrehaladott tárgyalásokat folytat a Fenerbahcéval Robin van Persie átigazolásáról – csak épp erről elfelejtette tájékoztatni a játékost. a Manchester United előrehaladott tárgyalásokat folytat a Fenerbahcéval Robin van Persie átigazolásáról – csak épp erről elfelejtette tájékoztatni a játékost.

A legújabb fejlemények szerint a csatár – aki topligás együttesbe szeretett volna szerződni – beletörődött abba, hogy Törökországba költözzön, az MU-nak azonban az átigazolás előtt hatalmas összeget kell kifizetnie játékosának.

A holland a brit Sunday Mirror és a Sunday People beszámolója szerint csak akkor hajlandó felbontani a szerződését, ha a klub kifizeti a szerződéséből hátralévő időszakra a teljes bérét.

A végkielégítéssel vélhetően már nem kellene a nyugdíj miatt izgulnia a 31 esztendős Van Persie-nek, a csatár szerződése ugyanis 2016 nyarán jár le az MU-nál, keresete heti 250 ezer font.

Ez azt jelenti, hogy az MU-nak 12 millió fontot, azaz 17 millió eurót kellene átutalnia RvP-nek.

Az átigazolási díj sem segít sokat, a transfermarkt.de által 25 millió euróra értékelt csatártól a hírek szerint már 7 millióért megválna a Manchester United. Van Persie a 2014–2015-ös idényben 27 Premier League-meccsen lépett pályára, és 10 gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik