MU: titkos tárgyalások, Van Persie-t átverte a vezetőség?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.02. 15:38
null
„Van Persie is tudja, a nyáron valószínűleg váltania kell” (Fotó: Reuters)
Egybehangzó angol lapértesülések szerint a Manchester United labdarúgócsapata előrehaladott tárgyalásokat folytat a Fenerbahcéval Robin van Persie átigazolásáról – csak épp erről elfelejtette tájékoztatni a játékost.

 

A holland támadó távozása Manchesterből nem rengetné meg a világot, hónapok óta arról cikkeznek a britek, hogy a Louis van Gaallal a közös hangot nem találó Van Persie klubot vált.

„Van Persie is tudja, a nyáron valószínűleg váltania kell. Már egyeztetett is az ügynökével, valamint a manchesteri vezetőséggel, és elmondta, szívesen szerződne egy spanyol, olasz vagy angol élvonalbeli együtteshez. Eddig nincs semmi gond, a United azonban ezt követően a csatár tudta nélkül kezdett el tárgyalni a török csapattal” – mondta a Daily Mirrornak a stoplist 2007-ben szögre akasztó, 46-szoros holland válogatott Pierre van Hooijdonk.

„Tehetetlen ilyen helyzetben a játékos, mire ráeszmél, mi történik körülötte, már aláírták a papírokat. Futballoztam én is Törökországban, Van Persie is biztosan jól érezné magát a Fenerbahcénál, de Isztambul teljesen más, mint Manchester… Ettől függetlenül, ha játszani akar, és ott akar lenni az Európa-bajnokságon, muszáj mennie” – tette hozzá Van Hooijdonk.

A 31 esztendős csatár a 2014–2015-ös idényben 27 Premier League-meccsen lépett pályára, ezalatt 10 gólt szerzett. Van Persie – akinek szerződése 2016 nyarán jár le Manchesterben – piaci értékét a transfermarkt.de 25 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik