Man. City: 30 millióért érkezik az afrikai csatár - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.06. 17:37
null
Wilfried Bony novemberben gólt szerzett az Etihad Stadionban (Fotó: Action Images)
Az átigazolási ügyekben jól értesült Sky Sports információi szerint a Manchester City 30 millió fontos ajánlatot tett Wilfried Bonyért, a Swansea csatáráért. A felek állítólag közel állnak a megállapodáshoz, a tárgyalások előrehaladott fázisban vannak.

 

A sérülésekkel sújtott angol bajnoki címvédő a téli átigazolási időszakban szeretne csatárt szerződtetni, mert az utóbbi időben többször is klasszikus center nélkül állt ki. Az első számú gólfelelős, Sergio Agüero továbbra is sérült, míg Edin Dzeko és Sztevan Jovetics teljesítményével nincs maradéktalanul megelégedve a szakmai stáb.

Korábban az Atlético Madridot erősítő Mario Mandzukic érkezéséről lehetett hallani, kedd délután azonban bombaként robbant a hír az angol sajtóban, hogy a Manchester City közel áll Wilfried Bony megszerzéséhez. A Swansea City elefántcsontparti csatárát nemrégiben a Real Madrid is kiszemelte, de úgy néz ki, az „égszínkékek” nyerik a játékjogáért folyó versenyfutást.

A januárban az Afrikai Nemzetek Kupáján résztvevő Bony ebben a szezonban 20 mérkőzésen kilenc gólt és három asszisztot jegyzett, sajtóhírek szerint a Manchester City 30 millió fontot fizet érte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik