City: csatár kell, 42 millióval kopogtatnak a madridiaknál?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.27. 20:45
Sajtóhírek szerint a Manchester City labdarúgócsapata a téli átigazolási időszakban lecsapna az Atlético Madrid horvát csatárára, Mario Mandzukicra.

A manchesteri kékeknél nagy a baj, a csatárposzton bevethető játékosok közül jelenleg senki sem bevethető, így a West Bromwich Albion elleni legutóbbi bajnokin például Samir Nasri és James Milner felváltva játszott elöl a klasszikus támadók hiányában.a West Bromwich Albion elleni legutóbbi bajnokin például Samir Nasri és James Milner felváltva játszott elöl a klasszikus támadók hiányában.

Az angolok nem titkolják, a téli átigazolási időszakban mindenképpen szeretnének legalább egy csatárt szerződtetni, aki azonnal bevethető. A spanyol Cadena COPE rádió egyik műsorának beszámolója szerint megvan a kiszemelt, az Atlético Madrid horvát csatár, Mario Mandzukic költözhet Manchesterbe januárban.

A spanyolok már számokról is tudnak, állítólag a City egy 42 millió eurós ajánlattal kopogtat a „matracosok” ajtaján január első hetében.

Mandzukic a 2014–2015-ös idényben 13 bajnokin lépett pályára az Atléticóban, ezalatt hat gólt szerzett. A horvát piaci értékét a transfermarkt.de 22 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik