Az MU honlapja Ibrahimovicról ír, az AS Agüeróval kapcsolatban találgat

Vágólapra másolva!
2009.07.10. 16:08
A Manchester United kapcsán egyelőre mindenki találgat, hogy ki lehet az a sztárigazolás, akit a Cristiano Ronaldóért kapott milliókból vásárolhat meg a klub. Az AS két alternatívát dolgozott ki arra, hogyan kerülhet Sergio Agüero Manchesterbe, míg a „vörös ördögök” hivatalos honlapja összegyűjtötte a csapattal kapcsolatos legfrissebb pletykákat, élükön Zlatan Ibrahimovic lehetséges szerződtetésével.
Ibrahimovicról ír a Manchester United hivatalos honlapja
Fotó: manutd.com
Ibrahimovicról ír a Manchester United hivatalos honlapja
Ibrahimovicról ír a Manchester United hivatalos honlapja
Fotó: manutd.com
Ibrahimovicról ír a Manchester United hivatalos honlapja

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Manchester United érdeklődik Sergio Agüero iránt, míg az AS című lap két lehetséges verziót is felvázolt arra, mit, illetve kiket ajánlhatnak fel az angolok az Atlético Madrid támadójáért.

Szerintük Agüero 20 millió euróért és Dimitar Berbatovért cserébe igazolhat Sir Alex Ferguson együtteséhez. Ez azt jelentené, hogy az argentin összesen 56 millió euróért kerül Manchesterbe, hiszen tavaly Berbatovért 36 millió eurót fizetett a skót szakvezető.

Az AS egy másik lehetőséget is felvázolt, amely szerint 40 millió euró és a portugál középpályás, Nani kerülhet Agüero ellenértékeként Madridba.

A lap szerint Agüero évente 12.5 millió eurót kereshet majd Angliában.

A Manchester United hivatalos oldala is foglalkozik a klubot érintő átigazolási pletykákkal; a honlap Agüero mellett többek között a kameruni Samuel Eto’óról és a svéd Zlatan Ibrahimovicról szóló híreszteléseket említi meg. Kiemeli, hogy a sajtó szerint a svéd támadóért állítólag 30 millió fontot fizethet a klub.

A rövid cikk végén a szerző sejtelmesen megjegyzi: Owen érkezése is váratlan volt – s ki tudja, ki lesz a következő…
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik