Újabb fejlemény Tévez-ügyben: Rafa Benítez is a kérők között

Vágólapra másolva!
2009.04.24. 13:36
Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Carlos Tévez, a Manchester United argentin támadója egy rádióinterjúban elmondta: állandó játéklehetőségre vágyik, ezért a nyáron távozni szeretne klubjától. A hírek spanyol és olasz klubok érdeklődéséről is szóltak, legfrissebb információként Rafa Benítez és a Liverpool is megpróbálja a szezon lejárta után megszerezni magának.
Carlos Tévez (balra) a rivális Liverpoolhoz kerülhet
Fotó: Action Images (archív)
Carlos Tévez (balra) a rivális Liverpoolhoz kerülhet
Carlos Tévez (balra) a rivális Liverpoolhoz kerülhet
Fotó: Action Images (archív)
Carlos Tévez (balra) a rivális Liverpoolhoz kerülhet

Sir Alex Ferguson, az MU skót menedzsere a támadóra kötött kétéves megállapodás lejárta után is számítana Tévez szolgálataira, így megegyezne az argentin játékjogát birtokló cégekkel a végleges megvételről, azonban a játékos legutóbbi nyilatkozatát hallva már kevésbé ragaszkodik további manchesteri maradásához.

Dimitar Berbatov érkezése óta ugyanis kevesebb játékperchez jut, mint szeretné. Hallani lehetett eddig a Real Madrid érdeklődéséről (persze kevéssé hihető, hogy Cristiano Ronaldo mellett az MU másik támadójáért is sikerrel indulnának harcba a királyiak). A hírek szerint azonban a Liverpoolnak a Chelsea-vel, a Manchester Cityvel és az Internazionáléval is meg kell küzdenie Tévez játékjogáért.

„Nem szeretnék szócsatákat vívni Fergusonnal. De hiszem, ő is tisztában vele, hogy nagyon közel vagyunk hozzájuk. Régóta játssza már ezeket a játékokat, pedig soha senki sem bántotta. Nem állítottam, hogy megijedt volna, csak azt látom ideges, amiért a nyomukban vagyunk” – nyilatkozta Benítez egy spanyol lapnak adott interjújában.

Valószínűleg a szoros bajnoki versenyfutás sem segít a két klub közötti játékosmozgásban, de emlékezhetünk egy 2007-es esetre is, amikor Ferguson megakadályozta Gabriel Heinze Liverpoolba történő távozását.

Egy biztos: amelyik klub meg akarja szerezni, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha abból indulunk ki, hogy az MU-nak 22 millió fontot kellene fizetnie a megtartásáért.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik