Fabregas: Nem mondtam nemet Calderónnak, de maradok az Arsenalnál

Vágólapra másolva!
2008.07.28. 09:17
A spanyol sajtó korábban arról számolt be, hogy a Real Madrid Cristiano Ronaldo helyett Cesc Fabregast, az Arsenal Európa-bajnok középpályását venné meg. A kiváló spanyol játékos a Marca című napilapnak adott interjújában cáfolta, hogy elhagyná az „ágyúsokat”, de nem vetette el, hogy a jövőben a királyi gárdába igazoljon.
Fabregas (balra) marad az "ágyúsoknál"
Fotó: Action Images (archív)
Fabregas (balra) marad az "ágyúsoknál"
Fabregas (balra) marad az "ágyúsoknál"
Fotó: Action Images (archív)
Fabregas (balra) marad az "ágyúsoknál"

Megnyugodhatnak az Arsenal szurkolói, Cesc Fabregas a következő idényben is Arsene Wenger csapatát fogja erősíteni. Az Európa-bajnok középpályás a Real Madrid megkeresését utasította vissza a Marca című spanyol napilap információi szerint.

„Nem utasítottam vissza Ramón Calderónt, csak annyit mondtam neki, hogy nem ez a megfelelő időpont, hogy Madridba költözzek – mondta a Marcának Fabregas. – Mindenesetre, ha a Real Madrid, a történelem egyik legnagyobb csapata akar téged, az nagyon fontos.”

A spanyol futballista szerint Cristiano Ronaldo nagyszerű játékos, akinek nagyon sokat köszönhetnek a „vörös ördögök”.

„A Manchester United Cristianónak köszönheti, hogy megnyerte a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját az elmúlt idényben. A portugál játékossal a Real Madrid is nagy trófeákat szerezhetne” – mondta Fabregas.

Az Arsenal az elmúlt három szezonban nem nyert egyetlen trófeát sem. Kérdés, hogy Fabregas meddig bírja még elviselni az eredménytelenséget.

„Az már túl sok lenne nekem, ha egymást követő négy idényben nem nyernénk semmit az Arsenallal” – tette hozzá sokatmondóan a középpályás.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik