M. K., a földönkívüli; Nagy Zsolt és Neuer

Vágólapra másolva!
2022.06.21. 23:14
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Milák Kristóf teljesítményére alig vannak szavak... De Kovács Erika és Csurka Gergely azért keresett néhányat, hogy két oldalon méltathassák a budapesti vizes világbajnokság magyar hősének 200 pillangón mutatott produkcióját. Úszásról, vízilabdáról és műúszásról, avagy a hazai rendezésű csúcseseményről összesen öt oldalon.
Milák Kristóf teljesítményére alig vannak szavak...
De Kovács Erika és Csurka Gergely azért keresett néhányat, hogy két oldalon méltathassák a budapesti vizes világbajnokság magyar hősének 200 pillangón mutatott produkcióját. Úszásról, vízilabdáról és műúszásról, avagy a hazai rendezésű csúcseseményről összesen öt oldalon.

Nagy Zsolt a Neuernak lőtt góljára a legbüszkébb. A Puskás Akadémia válogatottjával nagyot fordult a világ, nem is könnyű feldolgoznia, hogy betalált a németeknek és az angoloknak, ráadásul a Nemzetek Ligájában nem is egészségesen lépett pályára... Zombori András interjúja.

A Körmend egy lépésre a férfi kosárlabda-bajnokság aranyérmétől. A második meccs vége előtt egy másodperccel, kétpontos Falco-vezetésnél ki hitte volna? Aztán jött egy Ferencz-tripla, majd egy idegenbeli bravúr, és pénteken hazai pályán a bajnoki címért lép pályára a Körmend... Az izzó hőfokú szombathelyi harmadik meccsről Fazekas Zoltán tudósított.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik