Tenisz: V. Williams és Halep tornagyőzelemmel kezdett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.10. 08:26
Venus Williams és Simona Halep számára is jól kezdődött az esztendő. Az amerikai teniszezőnő az aucklandi, a román pedig a sencseni tornát nyerte meg.

Caroline Wozniacki korábban egy szettet sem tudott ellopni Venus Williamstől, de a hatodik egymás elleni mérkőzésükön végre sikerült megtörnie a jeget. Hiába, mert az amerikai játékos ezután fordított, így ő nyerte meg a korábbi világelsők aucklandi döntőjét, egyben bezsebelte pályafutása 46. WTA-tornagyőzelmét. Az aktív női teniszezők között csak húga, Serena számlál nála többet, 64-et.

Simona Halep még „csak" kilencnél jár, miután a sencseni fináléban 6:2, 6:2-re legyőzte a magyar származású Bacsinszky Tímeát. A román játékos az első fordulóban izzadt meg a legjobban, amikor Annika Beck ellen szett- és brékhátrányban volt.Caroline Wozniacki korábban egy szettet sem tudott ellopni Venus Williamstől, de a hatodik egymás elleni mérkőzésükön végre sikerült megtörnie a jeget. Hiába, mert az amerikai játékos ezután fordított, így ő nyerte meg a korábbi világelsők aucklandi döntőjét, egyben bezsebelte pályafutása 46. WTA-tornagyőzelmét. Az aktív női teniszezők között csak húga, Serena számlál nála többet, 64-et.

Simona Halep még „csak" kilencnél jár, miután a sencseni fináléban 6:2, 6:2-re legyőzte a magyar származású Bacsinszky Tímeát. A román játékos az első fordulóban izzadt meg a legjobban, amikor Annika Beck ellen szett- és brékhátrányban volt.

WTA-INTERNATIONAL-TORNA, AUCKLAND (250 000 dollár, kemény pálya)
EGYES, DÖNTŐ

V. Williams (amerikai, 3.)–Wozniacki (dán, 1.) 2:6, 6:3, 6:3

WTA-INTERNATIONAL-TORNA, SENCSEN (500 000 dollár, kemény pálya)
EGYES, DÖNTŐ

Halep (román, 1.)–Bacsinszky (svájci, 8.) 6:2, 6:2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik