Tenisz: Fucsovics saját magán mosolygott, akkora (mázlis) pontot ütött

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2021.03.11. 12:19
null
Fucsovics Márton látványos labdamenet végén örülhetett (Fotó: Getty Images)
Ritkán látható szerencsés pontot ütött Fucsovics Márton a világranglista 84. helyén álló dél-afrikai Lloyd Harris ellen 2:1-re megnyert mérkőzésen a Dohában zajló kemény pályás tenisztorna szerdai nyolcaddöntőjében.

 

A világranglista 46. helyén álló Fucsovics Márton szetthátrányból fordítva nyert hatalmas csatában 4:6, 7:6, 7:5-re Lloyd Harris ellen a Dohában zajló 890 920 dollár összdíjazású viadalon, és ezzel bejutott a negyeddöntőbe.

A második szettben 5:5-ös állásnál érdekes pontot nyert Fucsovics: a lába között érte el a labdát, amely nem kis szerencsével a hálót érintve pattant vissza a dél-afrikai oldalára, aki így duplán lepődött meg – érthető módon nem tudta visszaütni a labdát. A magyar szintén érthető okokból nagy mosollyal fogadta a helyzetet. Az esetről a TenisHaberleri közölt felvételt a közösségi oldalán.

FRISSÍTÉS:

Mint kiderült, Fucsovics visszalépett az Andrej Rubljov (8. a világranglistán) elleni negyeddöntőtől: a menedzsmentjétől megtudtuk, hogy a fáradtságból adódó izomgörcsökkel ébredt a meccsnap reggelén, emiatt – a súlyosabb sérülés elkerülése érdekében – úgy döntött, visszalép a versenytől, és készül a vasárnap rajtoló dubai tornára.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik