Aus. Open: Nem hiszem, hogy ez volt a nagy sansz – Murray

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.22. 10:11
Az Australian Open nyolcaddöntőjében a német Mischa Zverevtől négy játszmában vereséget szenvedő Andy Murray nem érzi úgy, hogy motiváció nélkül vagy rosszul játszott volna.

„Amikor vereséget szenvedek, mindig azt kérdezik tőlem, hogy miért nem játszottam elég motiváltan? Csak azt tudom mondani, hogy mint máskor, most is fel voltam tüzelve” – mondta Murray.

„A szettek végén különösen figyeltem arra, hogy pozitív energiát sugározzak, de akármekkora nyomás alá helyeztem Mischát, zseniális megoldás volt a válasz. Ez az én balszerencsém, de Mischa megérdemli, hogy ott legyen a legjobb nyolc között” – mondta Murray, aki korábban ötször jutott döntőbe az Australian Openen, s mindannyiszor vereséget szenvedett – négyszer Novak Djokovicstól, aki az idén már a második fordulóban kiesett.

„Hogy elszalasztottam volna a nagy lehetőséget? Nem tudom. Az sem volt garancia mindenre, hogy Novak kiesett, hiszen a következő körben Federer vagy Nisikori, aztán Wawrinka jött volna. Három top tízes játékos volt az ágamon, ha ma nyertem volna, akkor sem biztos a siker. Nem gyötröm magam azzal, hogy különös lehetőséget szalasztottam el” – mondta Murray.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik