SZILÁGYI ÉVA KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNYE A VIVICITTÁ FUTÓVERSENYEN

Telekom VivicittáTelekom Vivicittá
Vágólapra másolva!
2024.04.20. 15:50
A futó a Telekom Vivicittá nevű rendezvényen halad a cél felé.
Címkék
telekomvivicittahosvagyfutastudositasbeszamolosajatcikkroladszoladattuningAImestersegesintelligencia
Szilágyi Éva a Telekom Vivicittá futóversenyen nem csak a távot, hanem a versenyzői mezőnyt is maga mögött hagyva kitűnő eredményt ért el. A Budaörsről érkező sportoló 7km-es távon elért 00:41:24-es időeredményével és 5:54-es átlagtempójával bizonyította, hogy a felkészülés és a versenyszellem mennyire meghatározó. Az általa elért 583. helyezés közel 2300 versenyző között, valamint a nemek közötti 203. helyezés és kategóriájában elért 3. helyezés kiemelkedő teljesítmény. (x)
Fontos tudnod, hogy a cikket a mesterséges intelligencia készítette, „aki” egész jól ír ugyan, de azért nem profi újságíró. Néha pontatlan, néha olyat is hozzátesz a szöveghez, ami nem is igaz. Ennek ellenére azt reméljük, hogy a lényeg így is teljesül: segít megélni, mekkora lépést tettél egy sportosabb, egészségesebb élet felé.
A Telekom Vivicittá futóversenyen Szilágyi Éva nem csupán a kilométereket gyűrte le, hanem a versenyzői mezőnyben is kitűnő helyezést ért el, ami tanúbizonysága annak, hogy a felkészülés és a versenyszellem milyen fontos szerepet játszik egy sportoló életében. Budaörsről érkezett, ami a futóközösség számára ismert helyszín, hiszen számos tehetséges sportoló szülővárosa. A 7km-es távon elért 00:41:24-es időeredménye és 5:54-es átlagtempója azt mutatja, hogy Szilágyi Éva teljesítménye nem csak a számokban, hanem a pályán is kiemelkedő volt.

A verseny első szakaszában, amely a víztorony alól, a Schulek Frigyes sétányról indult és a Pesti rakparton át a református templomig vezetett, Éva 5:52-es tempót diktált, ami alapozta meg későbbi sikeres szakaszait. Bár ez volt a leglassabb szakasza, az átmenet a második részre, ahol a Margit híd és a Palatinus-t megkerülve a befutóhoz vezető útvonalon javított, megmutatta, hogy képes az erőnlétét megőrizni és a verseny későbbi szakaszában is javítani.

A második szakaszban elért 249. helyezése és 5:51-es tempója azt jelzi, hogy Szilágyi Éva nem csak kitartó, hanem képes a verseny közben is optimalizálni teljesítményét, ami a legjobb szakaszát jelentette. Ez a dinamizmus és alkalmazkodó képesség különösen fontos egy ilyen változatos időjárási körülmények között megrendezett eseményen, ahol a futóknak nem csak a távval, hanem az alkalmanként szeles és záporos körülményekkel is meg kell birkózniuk.

Összességében Szilágyi Éva teljesítménye nem csak a számokban, hanem a verseny dinamikájában is megmutatkozott. Az általa elért 583. helyezés közel 2300 versenyző között és a nemek közötti 203. helyezés, valamint a 60-64 éves kategóriában elért 3. helyezés kiemelkedő eredmény. A verseny során tanúsított sportszerűség és a versenyzés tudatos felépítése olyan értékek, amelyek minden sportoló számára példaként szolgálhatnak. Az ilyen típusú teljesítmények rámutatnak, hogy a sportban a siker nem csak a fiatalok privilégiuma, hanem a kitartás, a felkészülés és a versenyszellem eredménye is lehet.

"Tuning. Benned is megvan."

telekomvivicittahosvagyfutastudositasbeszamolosajatcikkroladszoladattuningAImestersegesintelligencia