Megint piásan vezetett Adriano?

Vágólapra másolva!
2011.02.10. 12:51
null
A lesifotósok előtt a sapkáját nem emelte meg ugyan Adriano, de a söröskorsót annál inkább. <br />(forrás: tuttosport.com)
Megint b&aacute;ntj&aacute;k Adrian&oacute;t, a Roma csat&aacute;r&aacute;t, aki &eacute;ppen Braz&iacute;li&aacute;ban kezelteti s&eacute;r&uuml;l&eacute;s&eacute;t. A h&iacute;rek szerint sűrűn s&ouml;r&ouml;zik, r&aacute;ad&aacute;sul &ouml;t napra bevont&aacute;k a jogos&iacute;tv&aacute;ny&aacute;t &eacute;s nagyj&aacute;b&oacute;l 600 doll&aacute;rnyi p&eacute;nzb&uuml;ntet&eacute;ssel s&uacute;jtott&aacute;k, mivel nem volt hajland&oacute; megf&uacute;jni az alkoholszond&aacute;t egy k&ouml;z&uacute;ti ellenőrz&eacute;s sor&aacute;n. Vajon mi&eacute;rt...?

Adriano azzal védekezett, hogy ivott ugyan aznap, de nem volt részeg. Ettől még persze simán megbüntethetik ittas vezetésért.

Nem tett jót a hírnevének az sem, hogy lesifotósok sörözés közben kapták le a brazil futballistát, ahogy az a képünkön is látszik.

A korábban alkoholizmusa miatt többször is zűrbe került játékos ügynöke, Roberto Calenda azonban tiltakozik.

„Minden, amit Adriról mondanak, közönséges hazugság. Adriano otthon kezeli a sérülését és teljesen rendben van."

Amikor felvetették neki, hogy miért sörözik az ügyfele, Candela dühbe jött.

„Fel nem foghatom, miért baj az, ha egy játékos megiszik egy-két sört családi körben?! Állandóan a régi dolgait hánytorgatják fel, ez pedig méltánytalan. Egyszerűen elegem van már belőle, hogy az újságok sohasem arról írnak, hogy milyen jól játszott mondjuk a Milan ellen, hanem hozzák a buta feltételezéseket. Adriano természetesen vissza fog térni Olaszországba, és Brazíliában nem a karneválon fog szórakozni, ahogy terjesztik, hanem a családjával lesz."

Úgy látszik, az egész világ összefogott a szentéletű gólgyáros ellen...
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik