Így néz ki Michael Jordan háza, és most árverésen eladó – videó

Vágólapra másolva!
2013.11.07. 11:52
null
Michael Jordan chicagói házának a kapuja (forrás: usatoday.com)
Nehéz idők járnak mostanában Amerikában. Nem elég a költségvetés problémája, az egészségügyi rendszer átalakítása, a válság a pénztárcákat sem kíméli. Mert mi mással volna magyarázható, hogy 2012 februárja óta nem talál vevőre Michael Jordan chicagói háza?!

Az NBA egykori szupersztárja régen nem él már Chicagóban, ezért 8 millió dollárért eladta volna a házát. Mivel ez nem sikerült, november 22-én árverésen akarják értékesíteni.

„A gyerekeim felnőttek, ezért nincs szükségem már nagy házra Chicagóban. Úgy gondoltam, jobb lesz, ha egy kicsit melegebb helyre költözöm, ezért a floridai Jupiterben építettem új házat" – magyarázta Jordan, akinek még egy hétvégi háza is van Utah-ban.

Kis tó, és a háttérben a ház (forrás: usatoday.com)
Kis tó, és a háttérben a ház (forrás: usatoday.com)

Most kinyílt a ház kapuja, bárki megnézheti belülről az ingatlant, amelyet néhány millióból biztosan meg lehet venni. Az 5200 négyzetméter alapterületű birtokon lévő házban kilenc hálószoba, 15 fürdőszoba, szivarszoba van, de lehet kosárlabdázni a házi pályán, van még ott teniszpálya és egy kis horgásztó is a tulaj rendelkezésére áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik