Brazil fotómodell lehet Pato új hódítása? - képgaléria

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.07. 19:48
null
Ellen Rocche (forrás: sport.es) <a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Ellen_Rocha')">A KÉPGALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE.</a>
Alig egy hónapja jelentették be hivatalosan, hogy a brazil futballista, Alexandre Pato és Barbara Berlusconi útjai végérvényesen elváltak egymástól, és az olasz sajtó máris az új kapcsolataikat fürkészi.

Úgy tűnik, hogy okkal, mert Berlusconi lányát legutóbb egy nyalka egyetemistával látták, és a Corinthians támadója sem vesztegeti az idejét.

Először az a hír járta, hogy Pato egy teleregényben játszó brazil színésznővel jár. A 20 éves nő azonban tagadta, hogy bármi is lenne köztük.

Ekkor megjelent egy újabb név, és úgy tűnik, ebben a lehetőségben több fantázia van. Eszerint Ellen Rocche 34 éves fotómodell és színésznő az új kapcsolat. A hölgy egyáltalán nem szégyellős, ha fényképezőgépet lát, ahogy erről a Playboy brazil kiadásának olvasói is megbizonyosodhattak már.

Pato és Ellen egy tévéműsor felvételén találkoztak még májusban, és állítólag rögtön fellángolt köztük a szerelem. Ennek ellenére a kapcsolatuk még nem vált hivatalossá. Amíg ez megtörténik, megmutatjuk Ellen legjobb képeit a sport.es gyűjtéséből.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik