Beckhamék kezdik belakni 40 millió fontos új otthonukat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.25. 09:41
null
A család egy éven belül méltó környezetben nevelheti a gyerekeket (forrás: Daily Mail)
Persze, hiszen a pénz nem számít a családban. Nem is olyan rég vették meg 40 millió fontért az új házukat, és máris még ötmilliót fognak kiadni a felújítási munkálatokra.

Angol sajtóértesülések szerint a négyszintes házban lesz egy fodrászszalon Victoriának, és két szoba csak a cipőgyűjteményének. Lesz még egy kozmetikai szoba is a házban, meg még mi minden! Például pánikszoba, amelyen igencsak meglepődtek az angolok, pedig Amerikában már mindennapos az ilyesmi.

A személyzet és a biztonsági emberek egy alagúton keresztül tudják majd észrevétlenül megközelíteni az épületet, nem kell nekik feltűnősködniük.

A házban már bent van a zenerendszer, ezért akár a telefonjukkal is beindíthatják bármelyik szobában a zenét. Terveik szerint a fürdőszobákat speciális, vízálló plazmatévékkel fogják felszerelni.

A gyerekek, Brooklyn, Romeo, Cruz és Harper birodalma a második emeleten lesz, ahol három, fürdőszobával kiegészülő hálószoba található.

A földszinten lesz a dolgozószoba, a tornaterem, a masszázsszoba, három kiszolgálóhelyiség, valamint egy kis kert. A föld alatti garázsban válogathat David a számos luxusautója közül.

Képek egyelőre nincsenek, de nem kétséges, hogy hamarosan megismerhetjük az irányadó otthont. Igaz, addig még majdnem egy évet kell várni, hiszen a tervek szerint akkor fog elkészülni a Vilmos herceg lakása, a Kensington palota közelében lévő ház teljes felújítása.

Ez volt a korábbi otthonuk, a Beckingham Palace. Most jobbat találtak (forrás: Daily Mail)
Ez volt a korábbi otthonuk, a Beckingham Palace. Most jobbat találtak (forrás: Daily Mail)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik