Victoriáék eladják a Beckhingham Palace-t – képek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.07. 10:01
null
A Beckingham Palace madártávlatból (forrás: Daily Mail)
Szép nagy ház volt Hertforshire-ben az a kastély, amelyet csak Beckingham Palace-nak nevezett az angol közvélemény. Helyesebben szólva, ma is szép nagy, csak már nem Beckhaméknek. Hírek szerint ugyanis a házaspár 12 millió fontért túladott rajta.

Kell is a pénz a családnak, hiszen élére kell állítaniuk a garast. A tervek szerint több luxusautót is el kell adniuk… Mindezt azért, hogy megvehessenek egy rezidenciát London központjában, csekély 45 millió fontért.

Beckhamék úgy gondolják, hogy itt az idő új korszakot nyitni a család életében. A döntés azonban nem volt könnyű. A Davidet ismerő egyik forrás úgy vélekedett, hogy a futballista rendkívül elszomorodott, hogy el kell adnia a családi otthont, amelyhez annyi szép emlékük kapcsolódott. Most azonban tovább kell lépniük.

A házat három hónappal a házasságkötésük után vették, itt nőttek fel a gyerekek, innen költözött a család Spanyolországba, majd az Egyesült Államokba.

A Beckingham Palace madártávlatból (forrás: Daily Mail)
A Beckingham Palace madártávlatból (forrás: Daily Mail)

Az új otthonuk egy négyemeletes nyugat-londoni ingatlan, amelynek a konyháját a család barátja, Gordon Ramsay fogja megtervezni, a belső teret pedig egy másik barátjuk, Kelly Hoppen belsőépítész.

Az iskolaévet a tervek szerint Angliában, a szünidőket Kaliforniában fogják tölteni, mivel az iskolarendszer jobb a szigetországban, a napfényben viszont az amerikai állam verhetetlen. A költözést karácsony utánra tervezik, addig a dobozokat gyűjtik…

A Beckham család kimozdul tehát (forrás: Daily Mail)
A Beckham család kimozdul tehát (forrás: Daily Mail)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik