Barca: Depay hamarosan aláír az Atlético Madridhoz – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.01.18. 19:35
Az FC Barcelona holland válogatott csatára, Memphis Depay hamarosan aláírhat az Atlético Madridhoz – olvasható az olasz transzferguru, Fabrizio Romano hivatalos Twitter-oldalán.

A spanyol sajtóban már korábban arról számoltak be, hogy az FC Barcelona elengedné a holland válogatott támadót januárban, hiszen Robert Lewandowski mögött nem sok játékpercet kap Xavitól.

A többször is sérüléssel bajlódó Depay a világbajnokság óta csupán egy kupameccsen játszott a Barcában, a harmadosztályú Intercity ellen kezdőként lépett pályára.

Depay iránt állítólag a Manchester United és az Arsenal is érdeklődött, ám nagyon úgy néz ki, hogy a katalánok riválisa, az Atlético Madrid lesz a befutó.

A transzferguru Fabrizio Romano a hivatalos Twitter-oldalán erősítette meg, hogy a madridi együttes mindenben megegyezett az FC Barcelonával, Depay nagyjából hárommillió euróért cserébe költözik a spanyol fővárosba, a szerződése 2025-ig lesz érvényes. A futballista hamarosan részt vesz a kötelező orvosi vizsgálatokon.

A 28 éves csatár 42 tétmérkőzésen játszott az FC Barcelonában, 14 gólt szerzett.

Nem ez az első alkalom, hogy az Atlético olcsón szerez támadót a Barcától – David Villaért 2013-ban kettő, Luis Suárezért 2020-ban kilencmillió eurót fizettek a „matracosok”.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik