Férfi röpi Extraliga: nem bírt a Kecskemét a Kaposvárral

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.02.06. 22:11
A Fino Kaposvár könnyedén, 3:0-ra diadalmaskodott a Kecskemét vendégeként a férfi röplabda Extraliga alapszakaszának szombati játéknapján – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

A MAFC-BME 3:1-re nyert a győzelem nélkül álló Debrecen otthonában. A mezőny legeredményesebb tagja a vesztes DEAC ütőjátékosa, Hubicska Patrik volt 17 ponttal – írta az MTI.A MAFC-BME 3:1-re nyert a győzelem nélkül álló Debrecen otthonában. A mezőny legeredményesebb tagja a vesztes DEAC ütőjátékosa, Hubicska Patrik volt 17 ponttal – írta az MTI.

EREDMÉNYEK
Kecskeméti RC–Fino Kaposvár 0:3
(-16, -18, -20)
Kecskemét. V: Tillmann, Szabó P.
KRC: Kaszap 1, Krupánszki 7, Rabeka 5, Argilagos 17, Gebhardt N. 5, Nagy J. 3. Csere: Deák (liberó), Kandulinski 2. Vezetőedző: Dávid Zoltán.
FINO: Makarov 7, Keen 2, Bögöly 9, Ouyachi 12, Melnyikov 17, Horváth K. 9. Csere: Bozóki Bence (liberó), Kiss M., Kalmár, Iván G., Veleckij. Vezetőedző: Ruben Wolochin.
MESTERMÉRLEG
Dávid Zoltán:
– Néhányan, akik láthatták a meccset, velem egy véleményen lehetnek: szégyen és gyalázat, amit a csapatom nyújtott!
Ruben Wolochin: – Remek teljesítményt mutattunk, szervezetten játszottunk a mérkőzés elejétől a végéig.

Debreceni EAC–MAFC-BME 1:3 (-20, -18, 25, -19)
Debrecen. V: Jámbor, Csizmarik.
DEAC: F. Nagy 1, Bagics 9, Kiss I., Fazekas 5, Hubicska 24, Ádám 7. Csere: Mészáros Z., Nagy A. Á. (liberók), Csizmadia 5, Imre 6. Vezetőedző: Fodor Antal.
MAFC: Kovács S. 9, Csoma 19, Georgiev 13, Eke 10, Dimitrov 2, Vaszilev 13. Csere: Bene (liberó), Bakóczy 1, Benkő 4, Szabó Barna 1. Vezetőedző: Nagy Péter.
MESTERMÉRLEG
Fodor Antal:
– Az első, amit mondhatok, gratulálok a csapatomnak. Az állandó feladónk nélkül jó játékkal, bravúros játszmanyeréssel vigasztalódtunk. A csapat nyerni akarása, és hozzáállása dicséretet érdemel. A bajnoki szereplésünk folytatását illetően biztató és reménykeltő volt a játékunk. A győzelemhez gratulálunk a MAFC-nak, megküzdöttek érte.
Nagy Péter: – A győzelem senkinek nem jár, azért ugyanis tenni kell. Egy ilyen mérkőzést, ahol az ellenfél csapata a tabella utolsó helyén áll és még a kezdő feladóját is nélkülözniük kellett, talán meg lehet úszni egy ilyen játékkal, de komolyabb mérkőzéseken sokkal nagyobb agresszivitásra van szükség.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik