Roma: az igazgató Zemant bírálja - váltás következhet

Vágólapra másolva!
2013.02.02. 11:30
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma ügyvezető igazgatója, Franco Baldini elmondta, a szurkolók jogosan vannak felháborodva a csapat idei szereplésén, így azt sem zárja ki, hogy rövid időn belül menesztik a cseh vezetőedzőt, Zdenek Zemant.

Franco Baldini, az AS Roma ügyvezető igazgatója a Sky Sport Italiának tett nyilatkozatában elismerte, hogy felvetődött a vezetőségen belül Zeman leváltása az együttes a Cagliaritól elszenvedett 4–2-es pénteki fiaskóját követően. A kínos eredményt követően a drukkerek megvárták a csapatot, és inzultálták a játékosokat, valamint Zemant, akinek az azonnali lemondását követelték.a Cagliaritól elszenvedett 4–2-es pénteki fiaskóját követően. A kínos eredményt követően a drukkerek megvárták a csapatot, és inzultálták a játékosokat, valamint Zemant, akinek az azonnali lemondását követelték.

„Elismerem, a szurkolók jogosan voltak ingerültek, senki nem lehet boldog egy ilyen szezonnal. Nehéz beszélni egy ehhez hasonló vereség után, és hiba lenne elhamarkodott döntéseket hozni, de a hétvégén az egész helyzetet felülvizsgáljuk, nem csak az edző személyének kérdését" – mondta Baldini.

Baldini részletesebben is kitért a tréner körüli feszült helyzetre.

„Zemanban eddig nem kételkedtünk, azonban úgy tűnik, már nem hisz a csapatban és szívesebben foglalkozik azzal, hogy a felelősöket keresse, mint hogy megtalálja a problémákra a megoldást" – mondta a szakemberről Baldini.

Az ügyvezető igazgató beszélt Maarten Stekelenburg helyzetéről is, a kapus ugyanis nyíltan vállalta, hogy át akar igazolni a Fulhamhez.

„Maarten elmondta, hogy el szeretné hagyni Rómát a Fulham kedvéért, azonban a londoni csapat ajánlata az utolsó órákban érkezett, és már nem tudtunk helyettest találni a posztján, így meghiúsult az átigazolás. Most az a célja, hogy visszaszerezze a helyét a kezdő tizenegyben" – zárta nyilatkozatát a klubvezető.

A Roma az eddigi huszonhárom mérkőzéséből mindössze tízet nyert meg a Serie A-ban, és ezzel csak a nyolcadik pozícióban áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik