Milan: tárgyalnak Ancelottival, bíznak a visszatérésében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.26. 13:21
null
Ancelotti mutatja az irányt – Milánó a végállomás? (Fotó: AFP)
Silvio Berlusconi, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan elnöke elmondta, már felvették a kapcsolatot Carlo Ancelottival, és szeretnék, hogy ő váltsa Filippo Inzaghit a csapat élén.

Mint beszámoltunk róla, Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke sajtótájékoztatón bejelentette, a következő idénytől nem Carlo Ancelotti lesz a 2014-es BL-győztes trénere. Olasz lapértesülések szerint a szakember egy évet kihagy, és nem vállal el új csapatot, ám Berlusconi szeretné meggyőzni őt a visszatérésről.

„Felvettük a kapcsolatot Ancelottival, de vannak alternatívák is. Egy külföldi és két olasz jelöltünk is van – mondta Berlusconi a La Gazzetta dello Sportnak. – Remélem, visszatér a Milanhoz. Optimista vagyok, ahogy Adriano Galliani (a klub ügyvezetője – a szerk.) is az.”

Az elnök nyilatkozata alapján egyértelműnek tűnik, a Milan nem a jelenlegi vezetőedzővel, Filippo Inzaghival képzeli el a jövőt. Ancelotti 1987–1992-ig játékosként, 2001–2009-ig trénerként segítette a rossonerit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik