Milan: Mihajlovics akkor maradhat, ha… – Berlusconi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.24. 11:58
Silvio Berlusconi, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Milan (tiszteletbeli) elnöke elmondta, mi szükséges ahhoz, hogy a szezon végén ne küldje el Szinisa Mihajlovics vezetőedzőt a csapat kispadjáról.

Az elmúlt hetekben rengeteg a találgatás a szerb Szinisa Mihajlovics jövőjét illetően, ám ha hinni lehet Silvio Berlusconi szavainak, akkor még nem döntött a szakember sorsáról.

„Ha a Milan legyőzi a Juventust az Olasz Kupa döntőjében, azzal Mihajlovics kiérdemli a maradást” – árulta el a piros-feketék első számú embere, aki egyúttal azt is elmondta, nem kérdőjelezi meg a tréner munkáját.

„Sohasem kritizáltam Mihajlovics döntéseit, ezeket csak az újságok, a média találja ki. Egyszerűen csak kifogásoltam, amit a Milantól láttam, és azt, ami nem tetszett. Nem tudom, hogy a rossz játékot az edzőnek tulajdonítsam-e vagy a klubnak, amiért nem a megfelelő labdarúgókat szerződteti. Ez nem csak Mihajlovics hibája.”

Olasz sajtóhírek szerint Eusebio Di Francesco, a Sassuolo vezetőedzője követheti a Milan kispadján Szinisa Mihajlovicsot, ha a szerbet menesztik a szezon végén.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik