Juventus: Skóciában köthet ki a walesi középpályás

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.01.31. 12:34
null
Ramsey a skót élvonalban köthet ki (Fotó: AFP)
Egy lépésre van a Rangers FC-től a sérüléséből január elején felépült Juventus-játékos, Aaron Ramsey. A 31 éves labdarúgót az idény végéig venné kölcsön a skót éllovas – írja a Tuttosport.

 

 

 

Az olasz bajnokság 5. helyén álló Juventus vezetősége abban reménykedik, hogy az ősszel izomproblémák miatt nélkülözött játékos Skóciában magára talál és sikerül formába lendülnie. A kölcsön idejére az „öreg hölgy” a fizetése egy részét is átvállalná. Az ár két és fél millió euró, a szerződés tartalmaz egy öt és fél milliós vásárlási opciót.

Ramsey iránt a télen több Premier League-csapat is érdeklődött, többek között a West Ham United, az Everton, a Wolverhampton, valamint a Burnley is, amely eddig a legközelebb állt a szerződtetéshez. A korábbi Arsenal-középpályás mindössze 112 percet töltött pályán a Juventusban a 20212022-es idényben, így érthető, hogy nincs formában.

Ramsey-nek még másfél éve van hátra a torinói szerződéséből, ha a Rangersnél nem is válna be, könnyen elképzelhető, hogy nyáron akkor is távozik Olaszországból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik