Juventus: „minden áron” megszereznék a Milan rémét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.23. 17:10
null
Domenico Berardi rendszeresen elszomorította a Milan szurkolóit (Fotó: Action Images)
Domenico Berardi ügynöke szerint a Juventus mindenáron meg akarja kaparintani a támadó teljes játékjogát, és nem szeretne vaklicitbe bonyolódni.

 

Az U21-es olasz válogatott futballista játékjogának egyik fele jelenleg a Juventusnál, a másik pedig a Sassuolónál van. Az olasz csapatoknak viszont fel kell számolniuk a korábban alkalmazott rendszert, így egy játékos jogát nem birtokolhatja tovább két együttes.

Ha a csütörtöki határidőig nem születik megállapodás, akkor a Juventus és a Sassuolo vakliciten vesz részt, mindkét együttes felír egy számot egy papírlapra, amelyet beraknak egy borítékba, és a magasabb ajánlat nyer – ezt az összeget pedig a vesztes fél megkapja.

A futballista ügynöke szerint ezt a lépést mindenképpen elkerülnék a torinói „zebrák”, akik készek fizetni a futballistáért, már csak egy kérdést kell tisztázni.

„Ma vagy holnap találkozik a két csapat, hogy rendezze a helyzetet. Nem lesz semmiféle probléma, mivel kiváló kapcsolat van a két csapat között. A borítékokra nincs esély, csupán azt kell kitalálni, hogy a játékos fejlődésének szempontjából mi a legjobb megoldás, hogy ha marad még a Sassuolónál, vagy ha csatlakozik Massimiliano Allegri keretéhez. A Juve akarja őt bármilyen áron, ez tény. Ugyanakkor a Sassuolo szeretné őt még egy évre megtartani” – mondta Berardi ügynöke.

A 20 éves támadó 61 élvonalbeli mérkőzésen 31 gólt szerzett a Sassuolóban, a Milan szurkolói pedig kifejezetten rossz emlékeket őrizhetnek róla, hiszen a piros-feketék ellen játszott négy bajnokija alatt egy mesterhármast és egy mesternégyest is összehozott, valamint kiosztott két gólpasszt is, az együttes pedig öt meccséből háromszor is legyőzte a 18-szoros bajnokot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik