Videó: a korábbi Honvéd-csatár életmentő beavatkozása

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.26. 11:34
Szombaton a Bohemians 1905–Slovacko cseh élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen a hazaiak kapusán Francis Koné segített azt követően, hogy a 28 éves Martin Berkovec összeesett egy ütközés után.

Történt, hogy a találkozó 30. percében Martin Berkovec, a Bohemians kapusa, saját csapattársával, Daniel Krchhel ütközött. Berkovec ezután eszméletét vesztve a földre rogyott. Szerencsére gyorsan eszmélt Francis Koné, a Slovacko támadója, aki azon nyomban megakadályozta, hogy a kapus lenyelje a nyelvét.Martin Berkovec, a Bohemians kapusa, saját csapattársával, Daniel Krchhel ütközött. Berkovec ezután eszméletét vesztve a földre rogyott. Szerencsére gyorsan eszmélt Francis Koné, a Slovacko támadója, aki azon nyomban megakadályozta, hogy a kapus lenyelje a nyelvét.

„Ez már a negyedik alkalom, hogy egy játékoson segítettem. Egyszer Thaiföldön és kétszer Afrikában fordult elő hasonló eset. Ilyenkor mindig meg szeretnék győződni arról, hogy nem nyelte le a nyelvét a játékos” – mondta a 26 éves Koné, aki 2015-ben két mérkőzésen pályára lépett a Budapest Honvédban.

Berkovec már jól van, a Facebookon pedig meg is köszönte a segítséget az ellenfél játékosának. „Köszönöm Francis Konénak, hogy ilyen gyorsan segített. Hálás vagyok, és köszönöm még egyszer!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik