Eurofutball: a Vaslui és a Steaua harapófogóba szorítja a CFR-t

Vágólapra másolva!
2012.05.13. 23:38
Címkék
A Vaslui megnyerte sorozatban a hetedik mérkőzését is, ezzel vasárnap átvette a vezetést a CFR-től a román labdarúgó-bajnokság tabelláján.

A rosszabb gólkülönbségük miatt a második helyre szoruló kolozsváriak egy mérkőzéssel kevesebbet fejeztek be – az U ellen félbeszakadt múlt heti derbi ügyében még nem született döntés.

Jól tartja magát a Steaua is, a Brassóban aratott vasárnapi győzelem a negyedik volt a sorban, a bukarestiek is odaérhetnek még a dobogó tetejére. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
DÁNIA. Az utolsó negyedórában szerzett két góllal pontot mentett az éllovas FC Köbenhavn a SönderjyskE ellen, de nyerni immár három forduló óta nem tud, és hétfőn a Nordsjaelland mögé szorulhat a tabellán. Még két forduló van hátra, rendkívül szoros befutó várható. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
GÖRÖGORSZÁG. A negyedik forduló meghozta a Panathinaikosz első győzelmét a BL-indulásért zajló rájátszásban: a fővárosiak Rudolf Gergely nélkül győzték le a PAOK-ot, és meg is előzték Bölöni László eddig élen álló csapatát. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik