PMFC: Dárdai segítségével épülhet újjá a pécsi futball

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.18. 15:10
A pénteken bejelentett tulajdonosváltást követően gőzerővel keresik a labdarúgó NB I-től búcsúzó, a megye I-be kerülő Pécsi MFC-nél az új vezetőedzőt és a szakmai stábot. A pécsiek hivatalos közleményben jelezték, újjászervezik az utánpótlást, ehhez pedig Dárdai Pál szakmai segítségét kérték.

„A tulajdonosváltás után előre kell tekintenünk, újjá kell szerveznünk az utánpótlást. Hamarosan kezdődnek a bajnokságok, és a PMFC nem engedheti meg magának, hogy fiatal labdarúgói ne az első osztályban szerepeljenek. Ennek érdekében felvettük a kapcsolatot ifj. Dárdai Pállal, akinek szakmai segítségét kértük ahhoz, hogy a pécsi akadémiát rövid úton az ország legjobbjai közé fejlesszük” – számolt be a pécsi ügyvezető, Győri János közleményéről a pecsiujsag.hu.Győri János közleményéről a pecsiujsag.hu.

„A tervünk az, hogy utánpótlásműhelyünkben megteremtsük a megfelelő feltételeket ahhoz, hogy kiemelt akadémiai státuszt kaphassunk. Évről évre minőségi fiatal focistákkal szeretnénk ellátni a felnőttcsapatot, amely reményeink szerint néhány éven belül újra az első osztályban szerepelhet. Ehhez az önkormányzat biztosított minket feltétlen támogatásáról” – tette hozzá a PMFC ügyvezetője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik