Zalaegerszeg: a Metaliszt Harkiv is tesztelte Rudnevset

Vágólapra másolva!
2010.07.08. 09:32
Artjoms Rudnevs nemzetközi játékengedélye megérkezett Zalaegerszegre, így a ZTE lett csatára elvben pályára léphet csapata mai, KF Tirana elleni Európa-liga visszavágóján, ám erre nem biztos, hogy sor kerül. A légiósnak több kérője is van, a minél jobb üzlet reményében „célszerű", ha kihagyja a találkozót. A legfrissebb hírek szerint az ukrán Metaliszt Harkiv is tesztelte a csatárt.

Artjoms Rudnevs iránt több olyan klub is érdeklődik, amelyik a ZTE-hez hasonlóan szintén nemzetközi kupainduló, és az csak természetes, hogy ha már jó pénzért vesz egy csatárt (hírlik, legalább egymillió eurót ér a támadó játékjoga), nem csak a bajnokságban vetné be; az egyik lehetséges vevő kérte is az egerszegieket, hogy az Európa-ligában ne szerepeltessék a támadót. Vagyis hiába érkezett meg Zalaegerszegre Rudnevs nemzetközi játékengedélye, a csatár aligha lép pályára a mai meccsen.

Ahogy arról már beszámoltunk, Rudnevs iránt német csapatok és a lengyel Lech Poznan is érdeklődik, Lengyelországban tesztelésen is járt, míg a legfrissebb hírek szerint az ukrán Metaliszt Harkiv is bejelentkezett érte.

Az ügyeit intéző Illés Zoltántól kapott tájékoztatás szerint Artjoms Rudnevs két napot töltött az Ausztriában edzőtáborozó ukrán gárdánál, és miután részt vett egy-egy edzésen és meccsen, a klub elöljárói jelezték, hogy vevők lennének rá – konkrét ajánlatot azonban még nem tettek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik