Nyíregyháza: Mátyus reméli, licencügyben győz az igazság

Vágólapra másolva!
2015.05.14. 11:02
Mátyus János, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője igyekszik függetleníteni magát az MLSZ szerdai bejelentésétől – mint ismert, a Szpari nem kapott licencet a labdarúgó NB I következő idényére –, és bízik abban , hogy pénteken, a Haladás otthonában is folytatódik csapata jó tavaszi sorozata.

„A szövetség tegnapi döntése után most mindenki a jövőről kérdez – idézi a nyíregyházi klub hivatalos honlapja Mátyus Jánost. – Mi próbáljuk kizárni a külső körülményeket, csak a mérkőzésre koncentrálunk és a szakmával foglalkozunk. Tegnap természetesen beszéltem a játékosokkal, elmondtam nekik, amit tudok az ügy hátteréről, és ez alapján mindenki bizakodó. Reméljük, megoldódik a probléma és győz az igazság, azaz jövőre is NB I-es csapat lesz a Szpari.”

Már csütörtökön elutazik Bükfürdőre a Nyíregyháza Spartacus. Itt vezényel edzést este a szakmai stáb, a Haladás elleni szombathelyi mérkőzés pedig péntek este 19 órakor kezdődik.

„Szeretnénk folytatni a jó tavaszi szereplést, idegenben eddig eredményesek voltunk, s azt remélem, ez most is így lesz. A Haladás számára nagy a tét, nekik az egyik legfontosabb meccsük lesz, viszont mi is nyerni akarunk” – mondta Mátyus.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik