NB I: megsérült és műteni kell a Debrecen új kedvencét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.01. 10:16
Az Újpest elleni szombati bajnokin sérülést szenvedett Varga Kevin, a DVSC középpályása. A 21 éves játékosnak eltört a jobb hüvelykujja, amit meg is kell műteni, a beavatkozást a Loki csapatorvosa, Dézsi Zoltán végzi majd el.

A dvsc.hu beszámolója szerint Varga Kevin pályára léphet majd a bajnokikon, viszont az U21-es válogatotthoz nagy valószínűséggel nem tud csatlakozni.dvsc.hu beszámolója szerint Varga Kevin pályára léphet majd a bajnokikon, viszont az U21-es válogatotthoz nagy valószínűséggel nem tud csatlakozni.

„Egy ártalmatlan szituáció volt pont a lecserélésem előtt. Ferenczi János felugrott fejelni az ellenfél egyik labdarúgójával, és ahogy ütköztek, nekem jött az újpesti, és elvitte a hüvelykujjam, valamint összekoccant a térdünk – mondta az esetről Varga Kevin. – Igazából a térdemre koncentráltam, mert az jobban fájt akkor. Ahogy ültem a kispadon, néztem a kezem, és éreztem, hogy nem tartja a szalag rendesen. Megmutattam az orvosunknak, aki rögzítette, amikor pedig hazaértünk, kimutatta a röntgen, hogy a hüvelykujjamban lévő egyik csont eltört, ezért meg kell műteni. Most szünet lesz a bajnokságban, és két hét múlva már játszhatok rögzítővel, ugyanakkor a válogatott nagy valószínűséggel kiesik sajnos.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik