NB I: két fiatal profi szerződést kapott Kecskeméten

Vágólapra másolva!
2022.06.20. 22:11
Hivatalos honlapján közölte a labdarúgó-élvonal újonca, a Kecskeméti TE, hogy szerződtette az eddig a Szeged-Csanád Grosics Akadémiában futballozó szerb-magyar kettős állampolgárságú Pejovics Danilót. A 23 éves védő mellett két, a 2003-as korosztályt képviselő fiatal, Győri Benjámin és a saját nevelésű Bodor Zoltán is profi szerződést kapott.

„A 23 esztendős, szabadkai születésű védő, Pejovics Danilo 2018 februárjában igazolt Magyarországra, akkor a Nyíregyháza játékosa lett, itt 2020 nyaráig futballozott, majd a legutóbbi két szezont Szegeden töltötte. A szerb és magyar állampolgársággal is rendelkező védő 95 mérkőzésen szerepelt azóta az NB II-ben, most szerződése lejártával írt alá Kecskeméten” – áll a kecskemétiek hivatalos honlapján.„A 23 esztendős, szabadkai születésű védő, Pejovics Danilo 2018 februárjában igazolt Magyarországra, akkor a Nyíregyháza játékosa lett, itt 2020 nyaráig futballozott, majd a legutóbbi két szezont Szegeden töltötte. A szerb és magyar állampolgársággal is rendelkező védő 95 mérkőzésen szerepelt azóta az NB II-ben, most szerződése lejártával írt alá Kecskeméten” – áll a kecskemétiek hivatalos honlapján.

Szintén a klubhonlap számolt be róla, hogy az elmúlt idényt már részben a felnőttcsapatnál töltő 19 éves csatár, Győri Benjámin – aki az U19-es bajnokság 2021–22-es kiírásában 15 gólt szerzett – profi szerződést kapott. A szintén a 2003-as korosztályba tartozó Bodor Zoltán is profi szerződést kapott az NB I-es újonctól.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KECSKEMÉTI TE-NÉL
Érkezők: Belényesi Csaba
(DVTK), Pejovics Danilo (szerb-magyar, Szeged-Csanád GA)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhet: Hatvani Dániel (FC Dabas)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Győri Benjámin, Bodor Zoltán
Kiszemeltek:
Távozók: Bartha László (szabadon igazolható), Gál Szabolcs (szabadon igazolható), Kis Balázs (szabadon igazolható), Lukács Dániel (Diósgyőri VTK),Szabó László (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Katona Bálint (Ferencváros), Szökrönyös Dániel (Zalaegerszegi TE), Varga Bence (MTK Budapest)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik