NB I: Ezt a mérkőzést meg kellett volna nyernünk - Moniz

Vágólapra másolva!
2013.04.21. 18:45
A labdarúgó NB I 24. fordulójában a Ferencváros 2–2-es döntetlent ért el a DVTK otthonában. A hazaiak új vezetőedzője, Kovac Zoltán szerint a Ferencváros előrébb jár, mint ők, míg a vendégek szakvezetője, Ricardo Moniz szerint ezt a mérkőzést meg kellett volna nyerniük.

„Voltak erősebb és gyengébb periódusaink a mérkőzésen, de az mindenképp látszott, hogy a Ferencváros előrébb tart, mint mi, gondolok itt a labda nélküli és a labdás mozgásokra. A félidőben nagyon mérges voltam, mert a szurkolók nem ezt érdemelték, de a második játékrészben már jobb volt a csapat teljesítménye. Sajnálom Gosztonyi Andrást, és rajta kívül is vannak sérültjeink, de dolgozunk tovább. A kispadon is gyorsan kell döntenünk, nem mindig volt meg az összhang, de ezt a profi gondolkodást oda is be kell vinnünk" – nyilatkozta a DVTK újdonsült vezetőedzője, Kovac Zoltán a Magyar Televíziónak.Kovac Zoltán a Magyar Televíziónak.

„Természetesen léptünk előre az előző mérkőzéshez képest, nagyszerű hangulat volt, és jó mérkőzés, de sajnos több gólt kellett volna rúgnunk. Tiszteljük az ellenfelünket, de ezt a mérkőzést meg kellett volna nyernünk, a diósgyőrieknek két helyzetük volt, abból gólokat szereztek. Buta hibáinkból lett ez az eredmény, most már a riválisaink kezében van az előny, ezt nem szeretjük, de dolgozunk tovább" – értékelte a mérkőzést a Ferencváros vezetőedzője, Ricardo Moniz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik