Honvéd: Bonazzoli hiányérzete; Rossi a fájó pontról

Vágólapra másolva!
2014.03.28. 09:22
A Mezőkövesd–Honvéd mérkőzéssel (19 óra, Tv: Sport1, élőben az NSO-n) veszi kezdetét a labdarúgó NB I 22. fordulója. Emiliano Bonazzoli ugyan még nem szerzett gólt tavasszal a fővárosiaknál, de úgy érzi, meccsről meccsre jobban megy neki a játék. Marco Rossi nehéz találkozóra számít Véber György csapata ellen.

„A pénteki találkozóval kapcsolatban a legfontosabb, hogy a csapat megfelelőképpen tudjon koncentrálni. Mindenképpen szeretnénk folytatni a jó sorozatot. Rendkívül várjuk a meccset és nagyon készülünk rá. A személyemet tekintve, úgy érzem, hogy mérkőzésről mérkőzésre egyre jobban megy a játék. Fizikálisan jobb állapotba kerültem, ez az edzéseknek köszönhető. Napról napra jobb formában vagyok. Az egyetlen hiányérzetem, hogy még nem szereztem gólt, de amíg a csapat nyer, addig ezen megpróbálok túllendülni, de természetesen arra törekszem, hogy ne csak gólpasszokkal, hanem gólokkal is segítsem a csapatomat" – idézi Bonazzolit a honvedfc.hu.Bonazzolit a honvedfc.hu.

Marco Rossi fájó pontról beszélt az előző egymás elleni meccsük kapcsán.

„A kiesés lehetőségének árnyékában lévő csapatok mindig nagyon motiváltak, hiszen a túlélésért harcolnak. Sokszor plusz erőket tudnak megmozgatni, ebből kifolyólag újfent nehéz mérkőzésre számítok. Mint mindig, úgy most is a győzelem megszerzéséért lépünk pályára. Az előző egymás elleni összecsapásunkon az ellenfél két-három kontrából szerzett két gólt, így vesztettük el a meccset kettő-nullára. Számunkra ez egy nagyon fájó pont. Annak ellenére, hogy taktikailag hasonló mérkőzésre számítok, bízunk abban, hogy győztesen jövünk majd le a pályáról. Ehhez az is szükséges, hogy végig koncentráljuk a kilencven percet. Taktikailag fegyelmezettnek kell lennünk, és nagy figyelmet fordítunk a kontratámadásra és kifejezetten az ellenfél csatáraira” – mondta a Honvéd edzője a klub hivatalos honlapjának.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik