DVTK: különleges dekorációt viselő villamos a klub 110. évfordulójára

Vágólapra másolva!
2020.11.16. 14:16
Kigördült a remízből a DVTK alapításának 110. évfordulójára készült, különleges dekorációt viselő villamos – adta hírül a miskolci egyesület a hivatalos honlapján.

Világi Péter, a DVTK kommunikációs és marketing-igazgatója elmondta, a klub ünnepségsorozattal is megemlékezett volna az évfordulóról, de a járvány miatt erre sajnos nem kerülhet sor.Világi Péter, a DVTK kommunikációs és marketing-igazgatója elmondta, a klub ünnepségsorozattal is megemlékezett volna az évfordulóról, de a járvány miatt erre sajnos nem kerülhet sor.

„Mint azt a városban és az országban minden labdarúgást szerető már nagyon jól tudja, idén ünnepli a DVTK alapításának 110. évfordulóját. A klubvezetés úgy döntött, hogy e jeles alkalomból szeretne kedveskedni azoknak a szurkolóknak, akiknek nagy álma volt, hogy ismét piros-fehér villamos közlekedjen Miskolcon. Szerettünk volna az idei esztendőben egy nagyobb ünnepségsorozattal is megemlékezni az alapítás óta eltelt 110 esztendőről, azonban sajnos a koronavírus-járvány kellős közepén erre nincs lehetőségünk.”

Log into Facebook | Facebook

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik