DVTK: „Hé, Fer, maradj ott, ez neked megy!"

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.06. 19:58
Spanyol gólokkal harcolt ki 3–3-as döntetlent a Diósgyőri VTK a DVSC-Teva ellen a labdarúgó NB I szombati játéknapján. A diósgyőriek spanyol légiósai a gólokról beszéltek a klub hivatalos honlapjának a hétfői edzés előtt.

„Keresztbe íveltem a labdát a sarokzászlótól, pont úgy csináltam mindent, ahogyan az edzéseken gyakoroljuk – idézi a dvtk.eu a csapatkapitány, José Luque szavait az első gól előtti szögletről. – Szerencsére a csapattársaim jól robbantak be, és Fernando mesterien bólintott a hálóba. Úgy gondolom, hogy ez a gól is nagyon kellett a döntetlen eléréséhez." José Luque szavait az első gól előtti szögletről. – Szerencsére a csapattársaim jól robbantak be, és Fernando mesterien bólintott a hálóba. Úgy gondolom, hogy ez a gól is nagyon kellett a döntetlen eléréséhez."

A tréningre elsőként befutó csapatkapitány maga is a kapuba talált, tizenegyesével lett 2–3 az állás: „Figyeltem a kapus mozgását, vártam egy pillanatot, hogy melyik oldal felé mozdul el, s utána a kapu közepébe emeltem a labdát. Ennyi volt, örülök, hogy megcsináltam."

De vissza az első gólhoz, amelyet Fernando Fernández fejelt. A spanyol ekképp idézte fel az eseményeket:

„Minden labdarúgó tudja, mikor hova jön a beadás, de ezen kívül a szerencsére is szükség van. Azt csak mellékesen teszem hozzá, hogy a szöglet előtt José odakiabált nekem, hogy »Hé, Fer, maradj ott, ez neked megy!«. Ezután már csak pontosan kellett bólintanom. Örülök a gólnak, de ez inkább a csapat sikere volt."

Francisco Gallardo az utóbbi időben kevesebb lehetőséget kapott a bizonyításra, ezért is különösen elégedett, hogy az ő fejesével alakult ki a 3–3-as végeredmény.

„Nagyon boldog vagyok, hogy ismét a kezdőcsapatban kaptam helyet, azt hiszem, hosszú időt vártam erre. Az edzéseken keményen dolgozok, s mindent megteszek azért, hogy ez a sorozat folytatódjon – árulta el Paco, majd a góljával kapcsolatban hozzátette: – Amikor befejeltem a kapuba a labdát, tisztán láttam, hogy teljes terjedelmével áthaladt a gólvonalon. Egy pillanatig sem volt kérdéses a számomra, hogy szabályos volt-e a találatom."

A következő fordulóban a 11. helyen álló DVTK a Kaposvár vendége lesz; a meccset pénteken a Rákóczi stadionjában rendezik meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik