DVTK: Az utolsó meccsem előtt a sírás kerülget - Luque

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.29. 16:00
A labdarúgó NB I 30. (utolsó) fordulójában rendezendő DVTK–Lombard Pápa találkozón játssza pályafutása utolsó mérkőzését José Luque, a diósgyőriek spanyol középpályása. A 35 esztendős futballista a boon.hu-nak adott nyilatkozatában elmondta, a sírás kerülgeti, amikor a vasárnapi meccsre gondol.

„Egyre rosszabb, hogy közeledik ez a nap, ideges vagyok, kerülget a sírás, ez talán látszik is rajtam. Bárcsak sose telne el… Biztosan kemény délután lesz számomra, és egy kemény meccs. A búcsúra a mostani a legkiválóbb alkalom, hiszen hazai pályán játszunk, így elköszönhetek azoktól, akiket szeretek és tisztelek, és elbúcsúzhatnak tőlem a szurkolók is, akikről úgy érzem, éreztem, hogy viszont szeretnek és tisztelnek” – nyilatkozta Luque, akit arról is kérdeztek, hogy mit tesz a visszavonulását követő első napon.Luque, akit arról is kérdeztek, hogy mit tesz a visszavonulását követő első napon.

„Hétfőn hazarepülök, és szeretnék otthon pihenni, minél több időt együtt lenni a családdal, részben ezért is fejezem be a focit. A következő feladatom az lesz, hogy UEFA-edzői képesítést szerezzek. Van egy spanyol barátom, a Betis volt játékosa, Capi, aki nemrég hagyta abba a labdarúgást, nos, ő egy akadémiát szeretne létrehozni, amiben segítenék neki” – tette hozzá a Sevillában, az Atlético Madridban és a Málagában is megfordult játékos.

A Diósgyőri VTK–Lombard Pápa mérkőzés vasárnap 16.30-kor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik