DVSC: a sok kihagyott ziccer idegesíti a fiatal támadót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.24. 12:14
Balogh Norbertnek, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC támadójának egyelőre várnia kell az első NB I-es góljára, de ez nem kedvetleníti el.

Tisza Tibor góljával 1–0-ra megnyerte a DVSC a vasárnap esti keleti rangadót a Diósgyőr ellen, a győzelem pedig azt jelenti, hogy a negyedik helyen álló piros-fehérek továbbra is tapadnak a dobogón helyet foglaló Videoton, MTK, Fradi hármasra

Az összecsapás 69. percében pályára lépett a DVSC tizenkilenc éves csatára, Balogh Norbert, aki az utolsó pillanatokban gólt szerezhetett volna, azonban két lépésről kapura perdített labdáját a DVTK kapusa a lécre tolta. A támadónak tehát egyelőre várnia kell arra, hogy betaláljon az első osztályban.

„Nagyon idegesített, hogy már nem az első helyzetem maradt ki ebben a szezonban – mondta a Balogh Norbert a haon.hu-nak. – Aztán arra gondoltam, hogy a Jóisten azért állít ilyen megpróbáltatás elé, hogy jelezze, dolgozzak tovább és sohase adjam fel. Szóval próbálkozom tovább, de azért gyakran előfordul, hogy a csatárnak egy meccsen egyetlen ziccere van, azt kell tehát értékesítenie. Azért dolgozom, hogy egyszer majd én is ilyen játékos legyek. Azonban a lényeg, hogy a gárda legyőzte a DVTK-t. Nagyon sokat segítenek a csapattársak és a szakmai stáb tagjai is, ezért bízom benne, hogy minél jobban elkapom majd az NB I-es ritmust.”

Balogh Norbertet az U20-as válogatott edzőtáborában van, ahol egy héten keresztül gyakorol a május végén kezdődő világbajnokságra készülő kerettel.

„Egyelőre futóteszteket végeztettek velünk, hiszen Bernd Storck személyében új szövetségi edzője van a gárdának, ő igyekszik felmérni, ki mire képes. Az az elsődleges célom, hogy ott legyek a válogatottal az új-zélandi világbajnokságon és a Lokiban is jó lenne minél többet játszani.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik